Update coronavirus: Nu de fysiotherapeutische zorg weer opgestart mag worden, ben ik ontzettend blij dat ik u weer mag helpen in de vertrouwde en veilige omgeving van uw eigen huis. Klik hier voor meer informatie.

Over mij

Mijn naam is Sophie van Hees. Ik ben een fysiotherapeute uit Zuid-Limburg die fysiotherapie aan huis levert. Ik sta voor professionele en persoonlijke behandelingen. Ik kijk er naar uit om samen met u te gaan werken aan uw herstel en echt een verschil te maken!

Mijn verhaal

Nadat ik in verschillende fysiopraktijken werkervaring heb opgedaan kwam ik tot de ontdekking dat er voor mij toch iets bleef missen. Ik merkte dat het voor u lastig kan zijn om naar de praktijk toe te komen waardoor fysiotherapie niet voor iedereen toegankelijk is.

Daarnaast worden er door de zorgverzekeraars steeds meer administratieve regels opgelegd waardoor er maar weinig tijd overbleef om te behandelen. Vandaar dat ik besloot om zonder contract de fysiotherapie bij u thuis te laten plaatsvinden. Door middel van deze manier van fysiotherapie kan de behandeltijd optimaal gebruikt worden zodat we samen een snel resultaat kunnen behalen.

Ik ben uiteraard gediplomeerd en sta ik ingeschreven in het BIG-register. Ik volg tevens de nodige bijscholingen en ik ben CKR-geregistreerd.